Algemene Periodieke Keuring (APK)

Kies voor een apk-keuring bij ons en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Wij verzorgen de apk check van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak voor een APK Keuring bij ons!.

 

Wat is een apk-keuring?

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden.

 

Uw apk-keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Neem uw kentekenbewijs mee van u uw auto naar ons voor een apk-keuring. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden. Combineer uw apk met kleine beurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug!

 

Gratis apk-keuring?

Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder auto onderhoud nodig dan oudere auto’s. Daardoor kan de apk-keuring bij ons vaak met de grote beurt worden gecombineerd. De APK met grote beurt is aantrekkelijk, want bij een grote beurt voeren wij de apk-keuring gratis voor u uit. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd! Naast moderne auto's doen we ook de APK van oldtimers.