Over ons

Wij geven u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij onze prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan.

 

Prijs voor onderhoud aan uw auto

Wij hanteren alleen all-in prijzen. Dit betekent dat het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn mee berekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteitsonderdelen

Wij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die wij hebben opgegeven. De onderdelen voldoen altijd aan de eisen van de autofabrikant. Zo bent u verzekerd van originele kwaliteit.

Prijsgarantie op klussen

Wij staan garant voor alle opgegeven prijzen. 

Kenteken

Om ervoor te zorgen dat in de offerte de juiste onderdelen worden opgenomen, vragen wij om uw kenteken. Dit wordt vervolgens razendsnel aan de voertuiggegevens gekoppeld zoals deze bij de RDW geregistreerd zijn. De kentekengegevens worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt, dan voor het het inplannen van uw werkzaamheden bij ons.

Contact en service

Heeft u een vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht? We horen het graag van u. Kijk eerst even bij het overzicht van de werkzaamheden. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen.